Nagrade i priznanja


Villa Magdalena treću godinu za redom među 100 vodećih restorana Hrvatske za 2014./15. godinu prema izboru Udruge hrvatskih restoratera i Kluba Gastronaut.


Villa Magdalena osvojila izvrsno 8. mjesto u regiji “Središnja Hrvatska” u izboru najboljih restorana Jutarnjeg lista – “Dobri retorani 2014” .

Villa Magdalena treću godinu za redom među 100 vodećih restorana Hrvatske za 2013./14. godinu prema izboru Udruge hrvatskih restoratera i Kluba Gastronaut.

Villa Magdalena osvojila izvrsno 3. mjesto u regiji “Središnja Hrvatska” u izboru najboljih restorana Jutarnjeg lista – “Dobri retorani 2013” .

Prema izboru i ocjenjivanju Instituta za restorane i Akademije, Villa Magdalena je ušla u top 26 restorana Hrvatske s dodjeljenih 2 zvjezdice. Ovo je veliko priznanje za Villa Magdalenu jer je zahtjevnim sustavom bodovanja, renomirani stručni žiri našu gastro viziju uvrstio u sam vrh Hrvatske.

Villa Magdalena drugu godinu za redom među 100 vodećih restorana Hrvatske za 2012./13. godinu prema izboru Udruge hrvatskih restoratera i Kluba Gastronaut.

Villa Magdalena osvojila izvrsno 9. mjesto u regiji “Središnja Hrvatska” u izboru najboljih restorana Jutarnjeg lista – “Dobri retorani 2012” .

15.6. – Rijeka (Trsat): Villa Magdalena ušla u 100 vodećih restorana Hrvatske za 2011./12. godinu prema izboru Gastronauta!

Restoran Villa Magdalena je ušao u prestižni austrijski gastro vodič za 2011. godinu kao top 30 restoran u Hrvatskoj! Restoran je ocijenjen s 14 bodova (od mogućih 20) te zasluženom jednom kuharskom kapicom! Posebno je to priznanje za Villu Magdalenu ispred gastro vodiča s velikom tradicijom jer je ušao kao prvi restoran iz regije sjevero-zapadne Hrvatske i Hrvatskog Zagorja i to samo godinu dana od otvorenja. Mi samo možemo reći: “Čast nam je biti prvi u regiji, no tu nam nije kraj. Trudit ćemo se biti još bolji, postavljati nove gourmet standarde u regiji te u budućnosti zadovoljiti još i više kriterije!”